Sport- en recreatiecomplex Wasbeek

Subtropisch zwembad

Zwembad Wasbeek heeft 225 vierkante meter subtropisch zwemplezier. Heerlijk water met bubbelbad, wildwaterkreek, een lange glijbaan, waterexplosie, een stoombad, knuffelbank, borrelbank, een peuterbad en een watercreche. Alles in een tropische sfeer. Met goed weer is ook de ligweide en het buitenbadje geopend.

Wedstrijdbad

Het olympische wedstrijdbad is 25 meter lang en heeft 6 banen. Het ruime zwembad wordt gebruikt voor banenzwemmen, schoolzwemmen, sportzwemmen, het behalen van je ZWEM-ABC-diploma of Aquajogging. Ook verenigingen uit Sassenheim trainen in het zwembad, zoals de zwemvereniging, waterpolovereniging en de duikvereniging die er duikopleidingen verzorgt.

Activiteiten

In Zwembad Wasbeek vinden allerlei zwemactiviteiten plaats. Veel bezocht is het populaire Discozwemmen, Aquajogging, Fit en Vitaal 50plus. Ook worden er lessen aangeboden die zich speciaal richten op uw gezondheid zoals Gezondheidszwemmen en elk jaar is er natuurlijk de Nationale Zwem4daagse.

Activiteiten in Zwembad Wasbeek


Nieuws

Swim4 Business

SpaSwim4 Business

Sporten voor bedrijven, draagt bij aan de cultuur, is goed voor de werksfeer, gaat ziekteverzuim tegen, motiveert en maakt u als bedrijf gewild. Bovendien zijn ongezonde medewerkers een ware onkostenpost voor een bedrijf. Zwemmen voor uw medewerkers in het Sport- en Recreatiecomplex Wasbeek in Sassenheim is een match die zich zeker terugverdiend.

Sport- en Recreatiecomplex Wasbeek biedt een mogelijkheid om binnen uw bedrijf aandacht te besteden aan bedrijfssport in de vorm van banenzwemmen op de dinsdag-, donderdag en vrijdagochtend van 07.00-08.30 uur.

Wat zijn de kosten?
De kosten voor een Swim4Business kaart bedraagt € 71,00 incl. 6% btw.
Een Swim4Businesskaart is 3 maanden geldig en hiermee kunt u maximaal 45 keer komen zwemmen tijdens de vroege ochtenduren

Sport- en recreatiecomplex Wasbeek genomineerd voor Beste uitje

Banners genomineerd Beste Uitje d 620x120px bSport- en recreatiecomplex is genomineerd voor de Publieksprijs Beste Uitje van Nederland 2017 in de categorie zwembaden. Natuurlijk gaan wij ervoor! Wij zouden het niet alleen bijzonder waarderen, mochten wij als het leukste ‘zwembaduitje’ worden gekozen, u kunt met uw stem ook nog eens mooie prijzen winnen. Denk aan een jaar gratis toegang of een reis naar Curaçao!

Breng daarom uw stem uit! Dat kan vanaf zaterdag 18 februari t/m vrijdag 31 maart via de volgende link : www.beste-uitje.nl/sportenrecreatiecomplexwasbeek
Het zou fantastisch zijn als Sport- en recreatiecomplex Wasbeek in haar jubileumjaar deze titel in de wacht mag slepen.

Sport- en Recreatiecomplex Wasbeek bestaat 25 jaar!

Wij bestaan 25 jaar en dat laten wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan! Kom jij ook naar onze Feestweek?

Wasbeek Feestweek advertentie V2.indd

Nieuwe cursus Overlevingszwemmen voor peuters

Start nieuwe cursus Overlevingszwemmen voor peuters in sport- en recreatiecomplex Wasbeek

overlevingszwemmen 2Op een ongedwongen manier uw kind al jong leren hoe het kan overleven als het vrijwillig al dan niet onvrijwillig te water raakt? Sport- en recreatiecomplex Wasbeek start met een reeks van 14 lessen overlevingszwemmen voor peuters.

Lees verder  

aqua-bootcamp-2

Een sportief 2017 met Aqua Bootcamp

In zwembad Wasbeek start deze week een nieuwe activiteit; de Aqua Bootcamp. Een zeer intensieve training, geschikt voor iedereen die van actie houdt! Een prima wekelijkse activiteit voor mensen die zich hebben voorgenomen van 2017 een sportief jaar te maken en hun conditie en daarbij hun gezondheid te verbeteren.
Lees verder  

hans-en-arno-met-confetti

Officiële ingebruikname zonnepanelen Stiwa

Op donderdag 15 september bezocht wethouder Arno van Kempen sport- en recreatiecomplex Wasbeek, om daar samen met onze algemeen manager Hans van der Linden op ludieke wijze de zonnepanelen officieel in gebruik nemen.
Lees verder