Sport- en recreatiecomplex Wasbeek

Subtropisch zwembad

Zwembad Wasbeek heeft 225 vierkante meter subtropisch zwemplezier. Heerlijk water met bubbelbad, wildwaterkreek, een lange glijbaan, waterexplosie, een stoombad, knuffelbank, borrelbank, een peuterbad en een watercreche. Alles in een tropische sfeer. Met goed weer is ook de ligweide en het buitenbadje geopend.

Wedstrijdbad

Het olympische wedstrijdbad is 25 meter lang en heeft 6 banen. Het ruime zwembad wordt gebruikt voor banenzwemmen, schoolzwemmen, sportzwemmen, het behalen van je ZWEM-ABC-diploma of Aquajogging. Ook verenigingen uit Sassenheim trainen in het zwembad, zoals de zwemvereniging, waterpolovereniging en de duikvereniging die er duikopleidingen verzorgt.

Activiteiten

In Zwembad Wasbeek vinden allerlei zwemactiviteiten plaats. Veel bezocht is het populaire Discozwemmen, Aquajogging, Fit en Vitaal 50plus. Ook worden er lessen aangeboden die zich speciaal richten op uw gezondheid zoals Gezondheidszwemmen en elk jaar is er natuurlijk de Nationale Zwem4daagse.

Activiteiten in Zwembad Wasbeek


Nieuws

zwemles_072

Gewijzigde openingstijden woensdag 25 mei

Woensdag 25 mei is het zwembad vanaf 12:00 gesloten, dit in verband met diplomazwemmen. Hierdoor gaat het recreatiezwemmen deze middag niet door. De privélessen en het avondprogramma gaan wel gewoon door.

Met pinksteren is het zwembad gesloten

Gesloten met Pinksteren

Pinksteren
Beide Pinksterdagen (zondag 15 en maandag 16 mei) is Zwembad Wasbeek gesloten.

lekker zwemmen in de vakantie bij wasbeek

Mei vakantie rooster

Kom je ook lekker zwemmen in de meivakantie? Het vakantierooster is geldig van 30 april t/m 16 mei. Maak gebruik van het vakantie arrangement en kom voordelig zwemmen, eten en drinken! Tijdens de vakantie zullen verschillende leuke activiteiten worden georganiseerd. Klik verder voor een overzicht van het vakantierooster en de activiteiten. Lees verder