Sport- en recreatiecomplex Wasbeek

Subtropisch zwembad

Zwembad Wasbeek heeft 225 vierkante meter subtropisch zwemplezier. Heerlijk water met bubbelbad, wildwaterkreek, een lange glijbaan, waterexplosie, een stoombad, knuffelbank, borrelbank, een peuterbad en een watercreche. Alles in een tropische sfeer. Met goed weer is ook de ligweide en het buitenbadje geopend.

Wedstrijdbad

Het olympische wedstrijdbad is 25 meter lang en heeft 6 banen. Het ruime zwembad wordt gebruikt voor banenzwemmen, schoolzwemmen, sportzwemmen, het behalen van je ZWEM-ABC-diploma of Aquajogging. Ook verenigingen uit Sassenheim trainen in het zwembad, zoals de zwemvereniging, waterpolovereniging en de duikvereniging die er duikopleidingen verzorgt.

Activiteiten

In Zwembad Wasbeek vinden allerlei zwemactiviteiten plaats. Veel bezocht is het populaire Discozwemmen, Aquajogging, Fit en Vitaal 50plus. Ook worden er lessen aangeboden die zich speciaal richten op uw gezondheid zoals Gezondheidszwemmen en elk jaar is er natuurlijk de Nationale Zwem4daagse.

Activiteiten in Zwembad Wasbeek


Nieuws

aqua-bootcamp-2

Een sportief 2017 met Aqua Bootcamp

In zwembad Wasbeek start deze week een nieuwe activiteit; de Aqua Bootcamp. Een zeer intensieve training, geschikt voor iedereen die van actie houdt! Een prima wekelijkse activiteit voor mensen die zich hebben voorgenomen van 2017 een sportief jaar te maken en hun conditie en daarbij hun gezondheid te verbeteren.
Lees verder  

hans-en-arno-met-confetti

Officiële ingebruikname zonnepanelen Stiwa

Op donderdag 15 september bezocht wethouder Arno van Kempen sport- en recreatiecomplex Wasbeek, om daar samen met onze algemeen manager Hans van der Linden op ludieke wijze de zonnepanelen officieel in gebruik nemen.
Lees verder  

fit-en-vitaal-klein

Zwembad Wasbeek breidt Fit en Vitaal 50+ uit

Goed nieuws voor de senioren, zwembad Wasbeek breidt de activiteit Fit en Vitaal 50+ uit. In plaats van eenmaal per week, kunnen de mensen van vijftig jaar en ouder voortaan kiezen uit twee zwemochtenden.Lees verder  

zeemeermin zwemmen

We gaan weer Zeemeermin zwemmen!

Op veler verzoek is het dan eindelijk zover; we gaan weer zwemmen met staarten en vinnen, als echte zeemeerminnen!
Lees verder  

zoutelektrolyse

Zwembad Wasbeek stapt over op zoutelektrolyse

Op woensdag 10 augustus wordt in zwembad Wasbeek de nieuwe zoutelektrolyse installatie in gebruik genomen. Lees verder  

Zomerrooster en zomerabonnement bij Zwembad Wasbeek

Zomerrooster & Zomerabonnement

Het zomerrooster is geldig vanaf 11 juli tot en met 21 augustus. Kom de hele zomer voordelig zwemmen met het zomerabonnement! Lees verder voor meer informatie over het zomerrooster en het zomerabonnement. Lees verder