Sport- en recreatiecomplex Wasbeek

Subtropisch zwembad

Zwembad Wasbeek heeft 225 vierkante meter subtropisch zwemplezier. Heerlijk water met bubbelbad, wildwaterkreek, een lange glijbaan, waterexplosie, een stoombad, knuffelbank, borrelbank, een peuterbad en een watercreche. Alles in een tropische sfeer. Met goed weer is ook de ligweide en het buitenbadje geopend.

Wedstrijdbad

Het olympische wedstrijdbad is 25 meter lang en heeft 6 banen. Het ruime zwembad wordt gebruikt voor banenzwemmen, schoolzwemmen, sportzwemmen, het behalen van je ZWEM-ABC-diploma of Aquajogging. Ook verenigingen uit Sassenheim trainen in het zwembad, zoals de zwemvereniging, waterpolovereniging en de duikvereniging die er duikopleidingen verzorgt.

Activiteiten

In Zwembad Wasbeek vinden allerlei zwemactiviteiten plaats. Veel bezocht is het populaire Discozwemmen, Aquajogging, Fit en Vitaal 50plus. Ook worden er lessen aangeboden die zich speciaal richten op uw gezondheid zoals Gezondheidszwemmen en elk jaar is er natuurlijk de Nationale Zwem4daagse.

Activiteiten in Zwembad Wasbeek


Nieuws

Zwem4Daagse bij Zwembad Wasbeek

Zwem4Daagse 16 t/m 19 augustus

Op dinsdag 16 augustus gaat bij Zwembad Wasbeek de Nationale Zwem4Daagse weer van start! Tijdens de Zwem4Daagse zwem je dagelijks binnen een half uur zo veel mogelijk banen. Aan het einde van de week ontvang je de officiële Zwem4Daagse medaille. Lees verder  

Discozwemmen bij Zwembad Wasbeek

24 juni discozwemmen met DJ

Kom jij de laatste vrijdag van de maand ook discozwemmen bij Wasbeek? De DJ zorgt voor muziek om helemaal los op te gaan. Het wordt weer gegarandeerd gezellig!

Tijd: 19:00 – 21:30 | DJ start 19:45 | Entree €5,95 Lees verder  

Fit en vitaal 50+

9 juni gratis proefles Vit en Vitaal 50+

Speciaal voor 50plussers die graag in beweging blijven organiseert Zwembad Wasbeek wekelijks de activiteit Fit en Vitaal 50+. Een ochtend vol activiteiten voor mensen die graag energiek, krachtig en fit door het leven gaan. Nieuwsgierig? Binnenkort kunt u gratis een les mee doen. Lees verder