Zwemmen met korting bij Wasbeek

1 maart 2016

Heeft u een laag inkomen en weinig tot geen geld om te sporten? Dan is de Sport en Cultuurregeling wellicht iets voor u. Middels deze regeling krijgt u korting op entree of lidmaatschap bij een sportvereniging. Zo ook bij Zwembad Wasbeek!

Gemeente Teylingen vindt het belangrijk dat al haar inwoners kunnen sporten, ongeacht de hoogte van het inkomen. De Sport en Cultuurregeling kan hier uitkomst in bieden. Deze regeling is ook geldig bij Zwembad Wasbeek. Middels deze regeling kunt u met flinke korting verschillende zwemkaarten aanschaffen.

Waarom zwemmen bij Wasbeek?

Zwemmen is de ideale manier om in beweging te blijven. Door te zwemmen houdt u uw conditie op pijl en ontlast u uw spieren. Maar zwemmen is niet alleen gezond! Even een uurtje zwemmen kan ook erg ontspannend zijn. Door het warme water en de vrije manier van bewegen zult u zich snel meer relaxed voelen.
Zwembad Wasbeek is het gezelligste zwembad van de Bollenstreek. Voor jong en oud is het goed toeven in het mooie, subtropische zwembad met groot wedstrijdbad. Kinderen kunnen hun hart ophalen bij de iSlide: een interactieve glijbaan met 3D-effecten, verschillende thema’s, muziek en games. Naast de glijbaan heeft Wasbeek een grote whirlpool, wildwaterbaan en stoomcabine. In de zomer is de ligweide met kikkerbadje geopend.

Welke kaarten kunt u aanschaffen?

De volgende kaarten kunnen middels de Sport en Cultuurregeling aangeschaft worden bij Wasbeek:

11 badenkaart €25,50 i.p.v. €43,-. Deze kaart kunt u gebruiken voor:
– Recreatiezwemmen
– Banenzwemmen
– Daluren

11 badenkaart doelgroepen €43,50 i.p.v. €61,00. Deze kaart kunt u gebruiken voor:
– Aquavaria Plus
– Aquajogging
– Trimzwemmen
– Gezondheidszwemmen
– Zwangerschapszwemmen
– Ouder en kind zwemmen

4 wekenkaart zwemles kinderen (3 kwartier per les) €18,30 i.p.v. €35,80.

4 wekenkaart zwemles volwassenen (half uur per les) €6,25 i.p.v. €23,75

Bovengenoemde prijzen zijn geldig tot en met 31-12-2018. Wilt u meer weten over de activiteiten bij Wasbeek? Neem dan even een kijkje op de website, www.wasbeek.nl. Hier kunt u ook de actuele openingstijden vinden.

Aanvragen en meer informatie

Benieuwd of u voor de Sport en Cultuurregeling in aanmerking komt? Op de website van gemeente Teylingen kunt u precies zien welke inkomensgrens gesteld is. Ook vindt u hier nadere informatie over de Sport en Cultuurregeling. Komt u voor de korting in aanmerking? Dan kunt u deze aanvragen via Stichting Welzijn Teylingen.

Gemeente Teylingen: tel 14 0252, www.teylingen.nl, directe link Sport en Cultuurregeling, gemeente@teylingen.nl.
Welzijn Teylingen: 0252 23 18 05, info@welzijnteylingen.nl.

Kleine lettertjes

– De Sport en Cultuurregeling kan per persoon, per kalenderjaar, maar bij één sportvereniging of zwembad ingezet worden.
– Met deze korting kunt u maximaal 4 zwemkaarten per jaar aanschaffen bij Wasbeek.
– De chipkaart die u toegang geeft tot het zwembad is persoonlijk en staat op naam en foto geregistreerd (deze gegevens zijn alleen zichtbaar voor de receptionistes van het zwembad). Deze foto zal genomen worden bij Zwembad Wasbeek.
– De chipkaart kost éénmalig €5,50 in aanschaf. €4,- hiervan is borg.
– De Sport en Cultuurregeling is één jaar geldig. Na dit jaar moet u de regeling opnieuw aanvragen, er zal dan gekeken worden of u nog steeds in aanmerking komt voor de regeling.
– Genoemde prijzen zijn geldig tot en met 31-12-2018.